Vierwiel heftruck
Vierwiel heftruck

Beschikbare Vierwiel heftruck typen:

Klik op "EXTRA INFO" voor foto's, technische data, voorraad informatie en uw offerte.

 • 1200 - 5000kg hefcapaciteit
  Details
  Extra info >
  Toyota / BT ( cesab) 4 wiel heftruck / hef cap. 1000 - 5000 Kg
 • Boven de 5000kg hefcapaciteit
  Extra info >
 • Explosie beveiligde trucks
  Extra info >
< Terug naar "HOME"

Vierwiel heftruck

De vierwiel heftruck is voor het laden/lossen/opslag/transport van goederen. De vierwiel heftruck heeft een grotere draaicirkel dan een driewiel heftruck. De stabiliteit is ook beter dan die van een drie wiel heftruck. De vierwiel hefttruck kent verschillende mast-type's: duplex, duplex freelift en triplex.

JKH Heftrucks B.V. verhandelt gebruikte (hef)trucks in binnen- en buitenland. Jan Koiter, eigenaar van JKH, is expert op het gebied van deze (hef)trucks. Voordat hij met JKH Heftrucks begon heeft hij diverse functies bij BT Nederland en Benelux gehad, waaronder directeur BT Nederland. Sinds 1986 is Jan Koiter zelfstandig gebruikte BT trucks gaan verkopen. BT heeft in 1997 CESAB (Italië) overgenomen en is op haar beurt in 2004 overgenomen door de Toyota groep.

Onze spreuk is:
"Onze klant krijgt waar hij voor betaalt en een afspraak is en blijft een afspraak!"

Vanuit milieuoogpunt en kwaliteit beperken we ons het verhandelen van deze merken. We richten ons op modellen met elektrische aandrijving. We hebben doorlopend zo'n 70 stuks reachtruck | 30 stuks heftruck | 20 stuks stapelaar | 20 stuks elektrische pallettruck op voorraad. Daarnaast hebben we ook altijd een aantal special trucks beschikbaar. Bel ons voor meer informatie over ons actuele aanbod.

Lees meer >>