Electrische pallettruck opstaand
Electrische pallettruck opstaand

Beschikbare Electrische pallettruck opstaand typen:

Klik op "EXTRA INFO" voor foto's, technische data, voorraad informatie en uw offerte.

  • LPE 200 - 260 Elektrische pallettruck meerijdend
    Details
    Extra info >
    Hefcapaciteit tot 3000 Kg.
< Terug naar "HOME"

Electrische pallettruck opstaand

De Electrische pallettruck met opstapplank is voor het laden en lossen van vrachtwagens en vervoer over de grond (horizontaal vervoer). De electrische pallettruck is er in diverse liftcapaciteiten.

JKH Heftrucks B.V. verhandelt gebruikte (hef)trucks in binnen- en buitenland. Jan Koiter, eigenaar van JKH, is expert op het gebied van deze (hef)trucks. Voordat hij met JKH Heftrucks begon heeft hij diverse functies bij BT Nederland en Benelux gehad, waaronder directeur BT Nederland. Sinds 1986 is Jan Koiter zelfstandig gebruikte BT trucks gaan verkopen. BT heeft in 1997 CESAB (Italië) overgenomen en is op haar beurt in 2004 overgenomen door de Toyota groep.

Onze spreuk is:
"Onze klant krijgt waar hij voor betaalt en een afspraak is en blijft een afspraak!"

Vanuit milieuoogpunt en kwaliteit beperken we ons het verhandelen van deze merken. We richten ons op modellen met elektrische aandrijving. We hebben doorlopend zo'n 70 stuks reachtruck | 30 stuks heftruck | 20 stuks stapelaar | 20 stuks elektrische pallettruck op voorraad. Daarnaast hebben we ook altijd een aantal special trucks beschikbaar. Bel ons voor meer informatie over ons actuele aanbod.

Lees meer >>