Orderpicker hoogwerkend
Orderpicker hoogwerkend

Beschikbare Orderpicker hoogwerkend typen:

Klik op "EXTRA INFO" voor foto's, technische data, voorraad informatie en uw offerte.

 • OME 100/1000
  Details
  Extra info >
  Orderpicker tot voethoogte 4700mm.
 • OPH 1000
  Details
  Extra info >
  Orderpicker tot voethoogte 10000mm.
< Terug naar "HOME"

Orderpicker hoogwerkend

De hoogwerkende orderpicker is voor het verzamelen van goederen uit de stellingen. Men kan met deze trucks voor- en achteruit rijden, omhoog en omlaag bewegen om de goederen te verzamelen. Met het vorkenboard kunnen goederen op hoogte gebracht worden.

JKH Heftrucks B.V. verhandelt gebruikte (hef)trucks in binnen- en buitenland. Jan Koiter, eigenaar van JKH, is expert op het gebied van deze (hef)trucks. Voordat hij met JKH Heftrucks begon heeft hij diverse functies bij BT Nederland en Benelux gehad, waaronder directeur BT Nederland. Sinds 1986 is Jan Koiter zelfstandig gebruikte BT trucks gaan verkopen. BT heeft in 1997 CESAB (Italië) overgenomen en is op haar beurt in 2004 overgenomen door de Toyota groep.

Onze spreuk is:
"Onze klant krijgt waar hij voor betaalt en een afspraak is en blijft een afspraak!"

Vanuit milieuoogpunt en kwaliteit beperken we ons het verhandelen van deze merken. We richten ons op modellen met elektrische aandrijving. We hebben doorlopend zo'n 70 stuks reachtruck | 30 stuks heftruck | 20 stuks stapelaar | 20 stuks elektrische pallettruck op voorraad. Daarnaast hebben we ook altijd een aantal special trucks beschikbaar. Bel ons voor meer informatie over ons actuele aanbod.

Lees meer >>