Smalle gangen truck (man-up)
Smalle gangen truck (man-up)

Beschikbare Smalle gangen truck (man-up) typen:

Klik op "EXTRA INFO" voor foto's, technische data, voorraad informatie en uw offerte.

< Terug naar "HOME"

Smalle gangen truck (man-up)

De Combi smalle gangen truck (man-up) is een truck waarmee pallets links en rechts van de truck in een stelling kunnen worden gezet. Ook kunnen er op deze manier orders gepickt worden. Deze truck voorziet in een zeer ruimte besparende oplossing die zeer efficiënt is. Deze truck is uit te voeren met een maximale hoogte van 13000mm. De besturing in het gangpad gebeuren door middel van rail geleiding of inductie. Een gangpad bij pallets van 1200mm diepte moet ongeveer 1650mm zijn.

JKH Heftrucks B.V. verhandelt gebruikte (hef)trucks in binnen- en buitenland. Jan Koiter, eigenaar van JKH, is expert op het gebied van deze (hef)trucks. Voordat hij met JKH Heftrucks begon heeft hij diverse functies bij BT Nederland en Benelux gehad, waaronder directeur BT Nederland. Sinds 1986 is Jan Koiter zelfstandig gebruikte BT trucks gaan verkopen. BT heeft in 1997 CESAB (Italië) overgenomen en is op haar beurt in 2004 overgenomen door de Toyota groep.

Onze spreuk is:
"Onze klant krijgt waar hij voor betaalt en een afspraak is en blijft een afspraak!"

Vanuit milieuoogpunt en kwaliteit beperken we ons het verhandelen van deze merken. We richten ons op modellen met elektrische aandrijving. We hebben doorlopend zo'n 70 stuks reachtruck | 30 stuks heftruck | 20 stuks stapelaar | 20 stuks elektrische pallettruck op voorraad. Daarnaast hebben we ook altijd een aantal special trucks beschikbaar. Bel ons voor meer informatie over ons actuele aanbod.

Lees meer >>