Stapelaar
Stapelaar

Beschikbare Stapelaar typen:

Klik op "EXTRA INFO" voor foto's, technische data, voorraad informatie en uw offerte.

 • Meelopend type
  Details
  Extra info >
  Dit type is met (L-type) of zonder extra heffing in de steunpoten. Hefcapaciteit: 1000 - 2000kg.
 • Opstaand / meerijdend type
  Details
  Extra info >
  Dit type is met (L-type) of zonder extra heffing in de steunpoten. Hefcapaciteit: 1000 - 2000kg.
< Terug naar "HOME"

Stapelaar

De Stapelaar wordt gebruikt in kleinere magazijnen voor het laden en lossen. De beperking van de stapelaar is dat alleen open pallets opgepakt kunnen worden. De normale stapelaar heeft een beperkte grondspeling. Er zijn ook typen beschikbaarbaar met extra grondspeling.

JKH Heftrucks B.V. verhandelt gebruikte (hef)trucks in binnen- en buitenland. Jan Koiter, eigenaar van JKH, is expert op het gebied van deze (hef)trucks. Voordat hij met JKH Heftrucks begon heeft hij diverse functies bij BT Nederland en Benelux gehad, waaronder directeur BT Nederland. Sinds 1986 is Jan Koiter zelfstandig gebruikte BT trucks gaan verkopen. BT heeft in 1997 CESAB (Italië) overgenomen en is op haar beurt in 2004 overgenomen door de Toyota groep.

Onze spreuk is:
"Onze klant krijgt waar hij voor betaalt en een afspraak is en blijft een afspraak!"

Vanuit milieuoogpunt en kwaliteit beperken we ons het verhandelen van deze merken. We richten ons op modellen met elektrische aandrijving. We hebben doorlopend zo'n 70 stuks reachtruck | 30 stuks heftruck | 20 stuks stapelaar | 20 stuks elektrische pallettruck op voorraad. Daarnaast hebben we ook altijd een aantal special trucks beschikbaar. Bel ons voor meer informatie over ons actuele aanbod.

Lees meer >>